top of page

P1 A i B - color BLAU


Com heu pogut observar, cada trimestre hem treballat un color primari i aquesta vegada és el moment de descobrir el color BLAU.

Els nens i nenes del P1, Llenyataires i Exploradors, han realitzat diferents propostes educatives on el principal objectiu era conèixer el color blau i saber identificar-lo.

Un dia van crear un mural ben gran amb diferents textures,com ara: cotó fluix, cartolina, goma-eva, llana, paper de seda, ... tot de color blau. A més de treballar el color, en aquesta proposta també treballem les sensacions de les diferents textures que es troben els infants al tocar cada material.

També van enganxar gomets rodons blaus a un dibuix d'un globus i a psicomotricitat la sala es va omplir de cercles, pilotes grans i petites, totxanes i altres elements de color blau.

Cada dia fem el "Bon dia" i aquests dies el complementem amb els bits d'objectes blaus, es queden molt atents mirant-los.

A classe varem buscar tot allò que veiem de color blau i ho vam ficar dins d'una caixa per desprès poder jugar i manipular tots aquells objectes i joguines: cotxes, gots, culleres, pilotes, peces de construcció, cubs, anelles....


A continuació podeu veure les imatges de totes aquestes propostes clicant a l'enllaç de la classe del vostre fill/a:


· P1A - Els Llenyataires:



· P1B- Els Exploradors:


29 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page