Racó psicopedagògic

El Departament Psicopedagògic del nostre centre vol vetllar pel benestar emocional de tots i totes. Per aquest motiu, periòdicament les professionals (psicòloga i logopeda) ens recomanen diferents articles molt interessants a la Web del SAMC:

Des del Petit Claret també volem ajudar-vos en la gran feina de criar i educar als vostres fills. Per tant, us proposem diferents articles i informació adaptada al primer cicle d'Educació Infantil, l'etapa de 0 a 3 anys. 

Control d'esfínters

esfinters1.jpg

Amb l'arribada del bon temps moltes famílies voleu començar a treure el bolquer als vostres nens/es. És per això que hem pensat donar-vos una sèrie de pautes perquè pugueu començar a casa.

És un pas important. Cal tenir en compte que no hi ha pressa, que s'ha de fer quan realment l'infant estigui preparat, quan tingueu temps.

Molts ànims a tots aquells que comenceu a fer el control d'esfínters!

Les emocions

La parla

Bla, bla, bla....png

Encara que es donin recomanacions i indicacions per a cada edat, cal recordar que cada nen i nena té el seu ritme de desenvolupament, i encara que no parlin o no ho expressin, el seu vocabulari és molt ampli! Una vegada que comencin, ja no callaran! 

WhatsApp Image 2020-04-26 at 21.56.50 (1
WhatsApp Image 2020-04-26 at 21.56.50 (2
WhatsApp Image 2020-04-26 at 21.56.50.jp