top of page

LA GRANJA



P0



Els petits espantaocells van experimentar amb les safates sensorials plenes d'arròs i fideus tenyits de color verd i palla, amb animalons de la granja: ovella, porquet, gall d'indi, vaca, cavall, gall i gallina, gos, ànec, entre d'altres.

Al voltant de les safates tenien al seu abast, diferents elements naturals, com ara: troncs, escorça, pinyes, fustetes i gespa artificial.

D'aquesta manera els infants decobreixen noves textures, sensacions i els diferents animals de la granja.

Treballem el llenguatge a través de diferents activitats molt visuals: contes, bits i audiovisuals "Baby Einstein - La granja".



P1


Els llenyataires i els exploradors van gaudir molt amb el centre d'interés "La granja", descobrint els animals que hi ha, els seus sons, ... a través dels contes, els bits i els audiovisuals.

A psicomotricitat van disfressar-se de granjers/eres amb uns barrets.

Com a experimentació van pintar amb pintura i exponges uns porquets de color marró i un altre dia van disfrutar munyint unes vaques que vàrem trobar al pati, super divertit quan veien sortir la llet.

A la classe van trobar els animalons amb fustetes on van deixar volar la seva imaginació en el joc.



P2



Els nens i nenes de P2, els mariners i els esquimals, van anar a la granja Can Pi de la Serra, a Castellbisbal, dijous 26 de maig.

Allà van apropar-se a la natura i als diferents animals de la granja: cavalls, conills, cabretes, ovelles, una vaca, el gall i la gallina i un porquet molt gran. Una de les activitats que van gaudir molt els infants va ser el passeig que van poder fer a sobre d'un carruatge portat per un pony anomenat George. També van compartir el moment de dinar, ja que varen passar el día complet allà.


58 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page