top of page

2a setmana de PROJECTES

Actualizado: 24 mar 2021



Aquest mes de març hem continuat treballant durant una setmana el projecte de cada classe.


Els petits espantaocells, de P0, han experimentat amb safates sensorials de farina de mandarina i taronja i els animals de la granja, una gran explosió de sensacions per a l'olfacte, el tacte i, inclús, el gust! Quina bona olor feia a la classe!

Per altra banda, van pintar un mural amb esponges per fer una ovella i, encara ser petits, mireu que bé ho fan si cliqueu al següent enllaç:


Els de la classe de P1A- Els llenyataires han realitzat un cargol enganxant paper de seda de colors a un plat (els podeu veure al passadís de l'escola). Un altre dia van experimentar amb les safates sensorials d'arròs verd, les fustes que representen els arbres i els animals del bosc.

I amb l'arròs de color verd van omplir la closca d'una tortuga. D'aquesta manera els petits interioritzen de manera divertida i educativa els animals que es vol treballar del bosc.


Els exploradors, la classe de P1B, han realitzat una serp pintant amb rodet el paper de bombolles i estampant un plat. Amb el suport visual dels bits i els audiovisuals continuem reforçant els noms dels animals de la selva i experimentem amb les safates sensorials plenes de fideus de color verd, els animals de la selva i fustes per recrear el minimón de la selva.

Els hi agrada molt jugar i deixar volar la seva imaginació amb els animals grans i les fustes rodones.


A P2A, els mariners, estampem un api per fer les escates a un peix, busquem animals marins i pedres en escuma de cabell, juguem amb pilotes blaves de totes les mides i pintem sobre paper d'alumini les ones del mar blaves i blanques. Expliquem diferents contes del mar i ballem cançons mariners.


I, els més grans de l'escola, els esquimals (P2B), fem safates d'experimentació amb animals del Pol Nord, pilotes de ping pong, culleres, coladors, flameres i oueres. Elaborem la joguina tradicional dels esquimals, l'ayagag, consistent en ficar el pal de fusta al foradet del plat de cartró, decorat amb ceres toves i gomets. Enganxem cotó fluix a la roba dels esquimals i ens fem fotos! Expliquem diferents contes del Pol Nord.


29 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page